Komende productie

‘Dubbelpret’ op 18 en 19 november 2023

Tijdens ‘Dubbelpret’ staan er twee komische eenakters op het programma. Voor de pauze speelt de eenakter ‘De klas van 2001’ en na de pauze staat ‘Bed & Breakfast’ in De Theaterbakkerheij. Twee stukken voor de prijs van één, dat is nog eens een leuk extraatje. Je kunt bij deze productie ook nog eens twee nieuwe, enthousiaste gezichten op het toneel bewonderen; Pia en Liliane. Je ziet hen voor de pauze schitteren, samen met de nieuwkomers van afgelopen maart, Denise en Pieter Jan. Beide stukken zijn geschreven én geregisseerd door Gerben Pijl.

Voor de pauze, in ‘De klas van 2001’ komt een groepje oud-klasgenoten bij elkaar bij de crematie van een van hen. De verhoudingen tussen de personages blijken behoorlijk op scherp te staan en hun verleden lijkt hen op een meedogenloze manier in te halen…

Na de pauze, speelt ‘Bed & Breakfast’ zich af in Zeeland, waar twee dames een bed en breakfast runnen. Hun liefdesrelatie wordt danig op de proef gesteld, als ze meedoen aan het gelijknamige televisieprogramma Bed & Breakfast. Ze raken compleet van slag door de camera’s. Maar als hun gasten ook nog eens flink bijdragen in de stress, is het hek van de dam!

Tickets zijn binnenkort online te verkrijgen bij de Theaterbakkerheij. Je kunt je bestelling ook mailen naar info@goudsekomedie.nl. Of bestel ze eenvoudig via whatsapp.