Komende productie

‘STUK’

Inge (Debbie Metaal) is een vooraanstaand oncoloog en getrouwd met de kinderlijke Peter (Gerben Pijl). Samen hebben zij een hoogbegaafde zoon, Christiaan (Stephan Eikenaar), die het liefst in zijn moeders voetsporen wil treden. Ogenschijnlijk heeft Inge het goed voor elkaar, maar schijn bedriegt.

Als het noodlot toeslaat, beseft Inge plotseling dat iedereen in haar omgeving een karikatuur is van zichzelf. In een wereld, waarin zij zichzelf moet zien te redden, volgt iedereen zijn of haar eigen pad en gaat iedereen op zijn of haar manier om met de perikelen des levens. Haar man lacht alles weg, haar zoon is onbereikbaar en haar arrogante moeder trekt alles op zichzelf. Als dan ook nog de aandachtszieke Amber opduikt uit een ver verleden, samen met haar incapabele zoon, wordt het Inge allemaal teveel en lijkt ze te zwichten voor de moederlijke charmes van Annie, een verse weduwe, die zich op probeert te dringen aan ‘de vrouw met de witte jas’.

Gaat Inge ten onder aan het onvermogen van haar omgeving, of ziet zij toch nog kans het tij te keren?

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de nieuwe data in 2022. Op zaterdagavond 25 (20.30 uur) en zondagmiddag 26 juni (14.00 uur) zal STUK gespeeld worden in de kleine zaal van De Goudse Schouwburg. Bestel je kaarten via info@goudsekomedie.nl of stuur een whatsapp-bericht.